Beveiliging

Wat fijn dat u interesse heeft in de beveiliging van TWENTY4SVN.

Onderstaand treft u de geschiedenis oftewel het Curriculum Vitae in een modern jasje. 

TWENTY4SVN is opgericht door Chayden Richardinho Eind. Inmiddels gaat hij in 2023 zijn 13e jaar in als beveiliger.

In 2010 heeft hij zijn studie afgerond als Sociaal Cultureel Werker (MBO-4), en het besluit was definitief. Hij gaat niet verder met studeren. De vraag was alleen wat voor werk hij zou gaan doen. Na meerdere bijbaantjes te hebben gehad in winkels, was het nu tijd voor ander werk. 

Hij begint zijn eerste dienstjaren als luchthaven beveiliger via Trigion Avation Security. Alhoewel de luchthaven beveiliger niet altijd spannende shifts heeft. Hebben zij toch een voorsprong in het rapporteren, handelen in noodsituaties ( omdat zij daar regelmatig op worden getest), deëscaleren en gastvrij opstellen. 

Hierna volgt een overname van ISEC Nederland. Ondanks dat de beveiligingsbedrijven op de luchthaven ongeveer de zelfde regels hanteren, heeft een ieder alsnog zijn eigen manier van werken. Ook daar doet hij de nodige ervaring op. Daarbij mag hij de functie als Dedicated Teamleader bekleden. 

Gaande weg doet Richardinho ook ervaring op in het particulier beveiligen/ zelfstandig ondernemen. Denk hierbij aan host voor evenementen, GGD locaties, Musea, COA en object beveiliging.

Vanaf heden staat object beveiliging bij Richardinho hoog in het vaandel. 

Het particulier beveiligen/ ondernemen doet Richardinho graag, vooral omdat hij zijn webshop en andere hobby's (artiest/ zingen/ rappen) hier goed mee kan combineren. Omdat hij dus ook gewend is om teksten te schrijven, zitten zijn sterkste punten in het schrijven van uitgebreide dienstrapportages en specifieke rapporten.

Hij is niet alleen van nature empatisch. Daarnaast weet hij namelijk dankzij podium ervaring ook mensen met zich mee te krijgen. Dat geeft dan weer de nodige bijdragen in deëscalatie. 

Bent u geïnteresseerd in een professionele ervaring rijke samenwerking?

Neemt u dan vrijblijvend contact op via e-mail of u kunt ook gebruik maken van de TWENTY4SVN what's app service. 

E: zakelijk@twenty4svn.com

A: 06-28339249

*Geen eigen ND nummer*

*In bezit van Beveiliger 2 & BHV Certificaat*