BETAALMOGELIJKHEDEN

BETAALMOGELIJKHEDEN

Op onze website kunt u gebruik maken van verschillende betaalmogelijkheden. Na het zorgvuldig invullen van uw adresgegevens kunt u indien uw adres in Nederland of België is gebruik maken van iDEAL, Klarna ( achteraf betalen), Paypal of Credit Card.

Heeft u liever de voorkeur voor een betaalverzoek? Dan is dit ook mogelijk, ook als u in België woont. Daarnaast kunt u in België gebruik maken van de volgende betaalmogelijkheden: Bancontant & Belfius Direct Net.

Voor een betaalverzoek voeg je ons toe op Whats App ( +31 0628339249 ) en plaatst u de bestelling via onze klantenservice. Wij verzenden dan per App een betaalverzoek voor de gekozen artikelen en eventuele kortingen op de website passen wij toe. U kunt een betaalverzoek van 1 van de volgende aanbieders verwachten: Mollie ( op naam van TWENTY4svn ), KNAB BANK ( ook op naam van TWENTY4svn).

Na betaling krijgt u van ons een bevestiging per e-mail en gaan wij keihard voor u aan de slag. Ook wanneer u besteld middels een betaalverzoek gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden. Deze sturen wij per e-mail naar u op.

Woont u in Nederland? Dan kunt u gebruik maken van onze achteraf betaalmogelijkheden. Wij vinden de tevredenheid van onze klanten enorm belangrijk. Daarom kunt u er voor kiezen de artikelen eerst thuis te beoordelen, voordat u overgaat tot betalen. Hieronder treft u de voorwaarden van AFTERPAY & KLARNA.

BETAALVOORWAARDEN AFTERPAY

BETAALVOORWAARDEN KLARNA

Klarna & Afterpay zijn de enige achteraf betaalmogelijkheden waar wij gebruik van maken, zo is het achteraf betalen voor iedereen eenvoudig, veilig en betrouwbaar.

Heeft u nog vragen m.b.t. uw pakket of overige vragen? Wellicht vindt u de antwoorden op onze MEEST GESTELDE VRAGEN PAGINA. Anders neemt u contact met ons op via het CONTACTFORMULIER, stuur ons gerust een app of een e-mail naar info@twenty4svn.com