RETOURBELEID

WERKWIJZE RETOUREN & TERUGBETALING

Ruilen en herroepingsrecht

1. De Koper is verplicht de producten onmiddellijk na ontvangst nauwkeurig te (doen) inspecteren. Overeenkomsten met consument/kopers, die via de internet site tot stand zijn gekomen of op een andere wijze waarbij uitsluitend gebruik is gemaakt van elektronische communicatie, geldt dat de consument/koper het recht heeft zonder boete en zonder opgaaf van redenen een herroepingsrecht uit te oefenen.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijs mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht dient u contact met ons opnemen via ons contact formulier of e-mail, info@twenty4svn.com. Na overleg kunt u onder begeleiden van het door u ingevulde herroeping formulier ( ontvangen na aanmelding retour) uw bestelling voldoende gefrankeerd retour sturen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten mits het product in goede orde is verzonden.

Van dit herroepingsrecht zijn uitgezonderd producten waarvan de verzegeling (seal) is verbroken, aangehechte tag is verwijderd en/of persoonlijke gerealiseerde producten bevat.

2. Indien de consument/koper van het herroeping recht zoals vermeld in het vorige lid gebruik heeft gemaakt, dan draagt TWENTY4SVN zorg voor terugbetaling binnen 14 dagen van het door de consument/koper betaalde aankoopbedrag, minus de bijdrage in de verzendkosten alsmede gemaakte bancaire kosten.

Uitgesloten van retour sturen zijn:

  • Aangebroken verbruiksartikelen
  • Artikelen met persoonlijke tinten * zoals namen & en/of (specifieke) teksten *. Deze vallen ook onder artikelen in opdracht van de koper. Tevens is TWENTY4SVN niet verantwoordelijk voor opdrachten met aangeleverde spelfouten of fouten in het aangeleverde design. Alle aangeleverde informatie die nodig zijn voor het personaliseren van artikelen worden exact overgenomen. De koper is zelf verantwoordelijk voor het aanleveren van de juiste informatie en/of design.
  • Artikelen die in opdracht van de koper zijn vervaardigd.
  • Artikelen anders gekocht dan via de webwinkel.

twenty4svn.com behoudt het recht om geretourneerde producten te weigeren of om slechts een gedeelte van het factuurbedrag terug te betalen wanneer de verpakking van het product beschadigd is.

Gepersonaliseerde items zijn uitgesloten van retourneren. Wanneer de klant niet tevreden is met het artikel dient de klant dit binnen 14 werkdagen kenbaar te maken aan twenty4svn.com. Indien de klant redelijkerwijs ( hiermee wordt bedoeld artikel niet heeft gebruikt, niet heeft beschadigd of beperkt tot het gevolg van niet langer bruikbaar) ontevreden is over het product zal TWENTY4SVN zijn uiterste best doen de klacht te verhelpen. Wanneer de oorzaak van ontevredenheid voortvloeit uit nalatigheid of wanprestatie van TWENTY4SVN. Dan zal TWENTY4SVN de klacht doen verhelpen, eventueel in de vorm van een tegemoetkoming ( geen schadevergoeding).

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen (persoonlijke producten uitgesloten)? Dat is helemaal geen probleem. Sale/ uitverkoop/ blackfriday producten kunnen helaas niet worden omgeruild. Het liefst lossen wij dit op met een tegoed bon. U kunt hiervoor contact opnemen met info@twenty4svn.com binnen 14 dagen voor sale items en binnen 30 dagen voor niet sale items. U draagt zelf de kosten voor terugzending van het product. 

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Retour Ophaal/ Inlever adres:

Lumièrestraat, IJburg, Amsterdam

Retouradres:
Erich Salomonstraat 534, 1087 JA Amsterdam. *geen bezoek adres*

Let op: Wij verzoeken u vriendelijk eerst contact met ons op te nemen voordat u het item retour stuurt. Let u op voldoende frankering en bewaar uw aflever bewijs goed.

Als u vragen heeft kunt u altijd met ons contact opnemen via info@twenty4svn.com. Of maak gebruik van onze What’s App Service. +31 0628339249.