OVER ONS

GESCHIEDENIS

 

TWENTY4SVN is opgericht door Chayden Richardinho. In 2013 werden de logo's van YizziYen ontworpen voor zijn eerste stappen in de 'mode industrie'. YizziYen was oorspronkelijk de artiestennaam van Chayden Richie. 2014 lanceerde hij zijn prototype long tee's met zij ritsen. Gewoon omdat hij het leuk vond/ vind om creatief bezig te zijn op meerdere vlakken.

Er was toen ook veel belangstelling voor de t-shirts, echter konden deze helaas vanwege de hoge productie kosten niet worden gerealiseerd. Het bleef slechts bij prototypes.

In 2016 zette hij de eerste stap en verzegelde dit met een inschrijving in het Kamer van Koophandel. Hij liet meerdere logo's ontwerpen voor 'YizziYen' en begon zijn reis in het ondernemingsschap. 

Gaande weg heeft hij veel geleerd, en vooral om soms zo min mogelijk afhankelijk te zijn van anderen. Hierna begon hij met het ontwerpen van eigen logo's en eigen designs. Waarna hij met behulp van zijn persdruk verschillende ontwerpen heeft kunnen realiseren. Onder de namen YizziYen-Clothing en even later BOY2Man Fashion voorziet hij diverse klanten van leuke ontwerpen.

 

YizziYen regular T-Shirt &
Long Tee met zij ritsen

 

BOY2Man Fashion Hoodie

 

Eigen Design Keti Koti T-Shirts 

  

Een glimp van snij en handwerk ( cartoon)

 

In 2020 besluit hij nieuw leven te blazen in zijn zelfstandige onderneming. Het doek voor BOY2Man Fashion valt definitief.

Omdat Rich zelf ook muziek maakt was het de intentie om zijn kledinglijn te combineren met een merchandise. Op dat moment stampte hij TWENTY4svn Rich uit de grond. Afgeleid van zijn eigen naam en de intentie om een positieve draai te geven aan de wereldwijde rollercoaster ( Pandemie).

Rich betekent meer dan alleen rijk zijn met geld. Het motto was: "Wees blij met alle kleine dingen die je wél hebt. Dat maakt jou 24/7 rijk".

Uiteindelijk werd dit niet de naam van zijn merchandise, maar een kledinglijn (los van zijn artiest zijn). De opvolgende maanden en het jaar daarop werden een succes in de online shop van Chayden Richardinho. Beter dan hij had durven dromen. Van de klassieke hoodies, pastel kleurige summersets, tassen & Legend t-shirts (van bekende artiesten). Toch bleek hier en daar nog wat verwarring te zijn met de naam “Rich”... 

-------

 MOTIVATIE

Vanaf heden zal TWENTY4SVN voormalig TWENTY4svn Rich voor iedereen een positief beeld schetsen. Alle items in de webshop worden door Chayden zelf klaargestoomd. Iedere klant en waardering is dan ook een boost om verder te gaan. 

Met zijn stijl en energie die hij stopt in TWENTY4SVN wilt hij iedereen motiveren om ook door te pakken, dus. Zie je TWENTY4SVN? Dan zie je jouw motivatie.

TWENTY4SVN is een reminder dat je ieder moment van de dag ( 24/7) wel iets kan en mag doen, om een stapje dichterbij je doelen te komen. Soms ga je mee met de stroming, maar vergeet niet dat we ten slotte in ons eigen bootje varen. Ook als het tegen de stroming in moet om te kunnen komen waar je wilt zijn.

  

-------

FLEUR DE LIS

TWENTY4SVN staat voor het creëren en werken aan een krachtig zelfbeeld. Met de nadruk op positieve en gedreven vibraties.

De mascotte, 'Fleur De Lis' staat voor maagdelijkheid en zuiverheid. TWENTY4SVN is van mening dat het verbeteren van je omgeving vaak bij jezelf begint. Hoe puur en eerlijk je bent naar jezelf. Daar vind je ook de antwoorden en je kracht in terug, wat wil je wel of niet in het leven?

Durf in de spiegel te kijken en positief te veranderen of te groeien. Je reflecteert namelijk wat je in jezelf ziet. Onze Fleur de lis staan ook recht tegenover elkaar, in spiegelbeeld. Een echte representatie van TWENTY4SVN.

 

 

- GOOD ENERGY FLOWS THROUGH THE WILLING OF YOUR SOUL -

 

Heb je nog vragen of suggesties?
We staan voor je klaar
Neem gerust contact met ons op via het contact formulier
E-mailen mag ook naar info@twenty4svn.com of maak gebruik van onze What's App Service +31 (0)6 28339249